スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Japanese Sweets 上生菓子



Jo-Namagashi, Japanese bean-based sweets, are delicious and sophisticated cakes only served on special occasions, such as at ceremonies and traditional tea parties. These sweets have a 300+ year history, and have become artwork portraying seasonal flowers in a variety of colors.

上生菓子(練り切り)は、江戸時代の元禄年間の頃から作られ始めた最上級の菓子です。祝いの席や茶会など、特別な場に供されるもので、季節の草花を色鮮やかに表現した芸術品です。
関連記事
Japanese Life with Bamboo 竹細工のある暮らし | Home | Fushimi Inari Shrine, Morning and Dusk 伏見稲荷大社 朝と宵

コメント

コメントの投稿


管理者にだけ表示を許可する

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。